Пошук
Close this search box.

Реалізовано серію тренінгів з управління державним боргом в рамках проєкту модулю Жана Моне

Завершилася друга частина серії тренінгів з управління державним боргом, тренінгів «Концептуальні засади управління державним боргом: кейс ЄС -Україна», які проводяться в рамках проєкту модулю Жана Моне «EU experience in public debt management: conclusions for Ukraine in the war and post-war period», що фінансується програмою Еразмус+ (101127602-EUEPDM-ERASMUS-JMO-2023-HEI-TCH-RSCH). Друга частина тренінгів, яка була реалізована для студентів та викладачів, під керівництвом к.е.н. доц. Кравченко Оленою Володимирівною, тривала у травні -червні 2024 року.

Протягом другої частини серії тренінгів учасники активно займалися вивченням практичних аспектів управління державним боргом, зокрема, вони ознайомились з темами, що охоплюють боргову безпеку, фінансову прозорість, роль міжнародних фінансових інституцій та інші важливі аспекти управління боргом.

Учасники отримали можливість не лише ознайомитися з теоретичними знаннями, а й впровадити їх у практичній діяльності через виконання реальних завдань та вправ.

Організатори проекту закликають усіх бажаючих до подальшого професійного зростання долучитися до майбутніх ініціатив у сфері управління державним боргом.

Для отримання додаткової інформації та реєстрації на наступні заходи, будь ласка, заповніть форму реєстрації за посиланням: https://forms.gle/iAKfzK22NK782SSY7

Для отримання файлової анкети звертайтеся за адресою електронної пошти: a.filatova@biem.sumdu.edu.ua.

Запрошення на наступні заходи будуть розіслані зареєстрованим учасникам на вказані в реєстраційній формі емейл адреси.

Будемо раді бачити Вас серед учасників заходів!

Фінансується Європейським Союзом. Однак висловлені погляди та думки належать лише авторам і не обов’язково відображають погляди Європейського Союзу чи Європейського виконавчого агентства з освіти та культури (EACEA). Ні Європейський Союз, ні EACEA не можуть нести відповідальність за них.